Anderlecht reageert op het feit dat Proximus geldkraan dichtdraait

Anderlecht reageert op het feit dat Proximus geldkraan dichtdraait

23-04-2020 16:37
5

RSC Anderlecht kreeg deze week een financiële domper te verwerken. Proximus wil paars-wit niet langer meer sponsoren. Op haar website heeft Anderlecht nu gereageerd op de beslissing van de provider.

'De samenwerking tussen RSC Anderlecht en Proximus loopt op 30 juni ten einde en wordt niet verlengd. RSCA blikt terug op een vruchtbaar partnership met het telecom bedrijf', stelt Anderlecht.

CEO Karel Van Eetvelt over het vertrek van Proximus als sponsor. “We hebben samen veel gerealiseerd. Zo is o.m. het succes van onze mediakanalen mede te danken aan de steun van Proximus. Onze relatie heeft altijd in het teken van wederzijds respect gestaan. We willen de directie en de medewerkerkers van Proximus dan ook danken voor de jarenlange samenwerking en we hen het allerbeste toe.”

Niet alleen Anderlecht verliest Proximus als sponsor. Ook Club Brugge en Sporting Charleroi zien Proximus de geldkraan dichtdraaien. Jaarlijks gaf Proximus naar verluidt aan elk van de drie clubs circa één miljoen euro.