Balotelli: 'Zlatan ging naar Raiola om te zeggen dat ik beter was dan hij'

Balotelli: 'Zlatan ging naar Raiola om te zeggen dat ik beter was dan hij'

13-04-2020 23:55
3

De eerste kennismaking tussen Mario Balotelli en Zlatan Ibrahimovic verliep moeizaam bij Internazionale. De Zweedse ster had absoluut geen hoge pet op van de Italiaan, vertelt laatstgenoemde.

Balotelli was een aanstormend talent bij Inter, toen Ibrahimovic overkwam van Juventus. "Als jonge speler keek ik tegen Zlatan op, maar hij zei me dat ik nooit mee zou trainen bij het eerste elftal. Zlatan vertelde me dat ik niet goed genoeg was om voor Inter te spelen", vertelt de inmiddels 29-jarige aanvaller in een Q&A met Fabio Cannavaro op Instagram.

Volgens Balotelli kwam het daarna alsnog goed tussen de twee. "Hij ging naar Mino Raiola om te zeggen dat hij mij moest vastleggen omdat ik beter was dan hij", laat de 36-voudig Italiaans international weten.

Raiola zou nu hard werken aan een deal met Galatasaray, maar Balotelli zou ook graag voor Napoli willen spelen. Dat gaf hij in het verleden al meermaals te kennen. "Ik zou erg gelukkig zijn bij Napoli, serieus. Ik zou mijn dochter leider van de ultras maken, want ze is fan van Napoli."