De Sutter beleefde mooiste moment tegen RSCA én heeft lof voor ex-spelers Standard

De Sutter beleefde mooiste moment tegen RSCA én heeft lof voor ex-spelers Standard

Gepubliceerd: maandag 6 april 2020 om 20:45ma 06-04-2020 om 20:45

Tom De Sutter kondigde afgelopen week zijn afscheid als profvoetballer aan. De 34-jarige voetballer heeft besloten om zijn schoenen aan de haak te hangen. In zijn lange carrière heeft hij ook heel wat meegemaakt. Bij Het Laatste Nieuws blikte hij terug op die carrière.

Zo onthulde de ex-speler van onder andere RSC Anderlecht, Lokeren en Club Brugge wie hij in al die jaren nu de beste verdediger vond waar hij tegen speelde. "Sommige mannen hadden het perfect onder de knie hoe ze moesten verdedigen tegen een targetspits als ik. En als je er dan zo twee had", vertelt De Sutter.

"Ik herinner me Onyewu en Sarr bij Standard. Man, dat waren twee beesten. Twee monsters. Dat was boksen tegen een muur. Had ik elke week tegen die twee moeten spelen, ik had het bijlange geen 13 jaar volgehouden. Nee, dat was niet plezierig", lacht hij.

Uiteindelijk scoorde De Sutter ook heel wat knappe goals. Zijn mooiste goal? Eentje tegen zijn ex-ploeg Anderlecht. "Naar gevoel was die met Club tegen Anderlecht in de bekerfinale de mooiste. Een volley van voorbij de tweede paal, overhoeks. Mijn mooiste moment ooit, ja", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws