Streep door de rekening voor Club Brugge: Dromen al maanden van de dubbel

Streep door de rekening voor Club Brugge: "Dromen al maanden van de dubbel"

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 20:00zo 29-03-2020 om 20:00

De stopzetting van de competitie was slecht nieuws voor Club Brugge. Club was topfavoriet voor de titel, maar ziet het grote titelfeest in rook opgaan. Philippe Clement vraagt zich zelfs af of de bekerfinale gespeeld zal worden.

"Het is echt raar", gaf hij aan in een interview op Twitter. "Ik zit nu al 30 jaar op de rollercoaster, zonder vakantie enzo. Nu is het ritme helemaal weg. Er was zeker decompressie na spannende en drukke weken. Het voelt raar aan, want we waren op goede weg. Historisch goede weg zelfs. Je zit de spelers almaar te pushen naar het volgende resultaat, en dat valt nu weg."

Clement blijft zo ontgoocheld achter. "Mijn debuutjaar bij Club is tot dusver uitzonderlijk geweest, maar er is nog geen bekroning. We leven ook al maanden toe naar die dubbel. Het is nog maar twee keer gebeurd in 129 jaar Club Brugge. We weten niet of die bekerfinale nog wordt gespeeld en dat zorgt toch voor nervositeit. Want als ze wordt gespeeld, wil je die natuurlijk winnen."

Bij de amateurs zijn alle leiders uit de reeksen tot kampioen uitgeroepen, maar zo ver komt het voorlopig nog niet bij de profs.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou Club Brugge de titel verdienen?

(519 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws