'Huurling van Club Brugge kan opvallende transfer naar Turkse club maken'

'Huurling van Club Brugge kan opvallende transfer naar Turkse club maken'

Gepubliceerd: dinsdag 24 maart 2020 om 16:30di 24-03-2020 om 16:30

Laatste update: dinsdag 24 maart 2020 om 16:31di 24-03-2020 om 16:31

Club Brugge liet afgelopen zomer heel wat spelers vertrekken op uitleenbasis. Daar is Cyril Ngongé er één van. De flankaanvaller werd uitgeleend aan (Jong) PSV, waar hij zich in de kijker heeft gespeeld.

Ngongé deed het goed bij het tweede elftal van PSV en werd ook enkele keren geselecteerd voor het eerste elftal van de Nederlandse topclub. De club kan hem definitief aankopen, maar als het beslist om dat niet te doen ligt er toch een andere club op de loer.

Zo meldt het Turkse Hal Spor dat Samsunspor de negentienjarige vleugelspeler op het verlanglijstje heeft gezet. Opvallend, want de Turkse club komt pas uit in de Turkse Derde Klasse. Al is de interesse niet helemaal een toeval.

De vader van Cyril Ngonge, Michel, speelde van 1996 tot 1998 namelijk nog voor de Turkse club. Hij bracht in februari een bezoekje aan zijn ex-ploeg, waar hij de naam van zou zoon zou laten vallen hebben.

Bij Club Brugge heeft Ngonge nog een contract tot medio 2021. De vleugelspeler was bij Jong PSV dit seizoen goed voor zeven doelpunten en drie assists in 22 wedstrijden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws