Club Brugge-fan beleeft horroravond: Ze pakten mijn pillen af

Club Brugge-fan beleeft horroravond: "Ze pakten mijn pillen af"

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 20:00vr 28-02-2020 om 20:00

Laatste update: vrijdag 28 februari 2020 om 20:01vr 28-02-2020 om 20:01

De fans van Club Brugge hebben donderdag niet bepaald veel kunnen genieten op Old Trafford. Club verloor kansloos met 5-0, maar voor de achttienjarige Cisse Vandenbulcke verliep de avond extra slecht. Hij kwam in aanraking met de veiligheidsdiensten. Hij had namen pillen bij tegen epilepsie.

"Het fouilleren door de stewards ging vlot, maar kort daarna moesten we langs drugshonden en politieagenten. Een van de honden kwam bij mij zitten. Ik vermoed dat de hond reageerde op de medicijnen voor mijn epilepsie die ik bijhad, hoewel ik dat nog nooit eerder heb meegemaakt. Nocht op Club, noch op uitwedstrijden in België. Ik had trouwens een doktersattest voor die medicijnen bij me, maar dat maakte weinig indruk", vertelt hij in Krant Van West-Vlaanderen.

“Ik wist niet wat er zou gebeuren. Eerlijk? Op dat moment was ik echt al bang. De communicatie verliep heel moeilijk, die man spreekt onverstaanbaar Engels. Omdat ik niet snel genoeg mijn schoenen uitdeed, kreeg ik zelfs een slag van een matrak op mijn knie . Zou ik de match nog kunnen zien? Moest ik mee naar de combi? Ik begreep er niets van."

Vandenbulcke kreeg in het stadion ook daadwerkelijk een aanval. "De mensen rondom mij waren heel behulpzaam, gelukkig maar. Ik heb wel een stuk van de match moeten missen. Ik ga me deze Europese trip nog lang herinneren, alleen niet om de juiste redenen", zucht de jongeman.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws