SELECTIE: Club Brugge mist naast Balanta nog twee basisspelers in Manchester

SELECTIE: Club Brugge mist naast Balanta nog twee basisspelers in Manchester

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 16:00di 25-02-2020 om 16:00

Laatste update: dinsdag 25 februari 2020 om 16:04di 25-02-2020 om 16:04

Club Brugge gaat donderdag op het veld van Manchester United op zoek naar de volgende ronde in de Europa League. Voor de trip naar Old Trafford kan Philippe Clement echter geen beroep doen op zowel Ruud Vormer als Emmanuel Dennis.

Via de officiële kanalen maakte Club Brugge de namen bekend die meereizen naar Manchester. Vormer en Dennis zullen alvast niet van de partij zijn. Beiden kregen tegen Sporting Charleroi een trap geïncasseerd en blijken onvoldoende hersteld om mee te spelen tegen The Mancunians.

Een serieuze streep door de rekening van Club Brugge, dat ook al Eder Balanta moet missen. De Colombiaanse middenvelder pakte in de heenwedstrijd een fatale gele kaart, waardoor hij geschorst moet toekijken. Voor Clement wordt het een hele klus om de drie sterkhouders waardig te vervangen.

Club Brugge moet nog vol aan de bak, wil het zich plaatsen voor de volgende ronde. In de heenwedstrijd eindigde de partij tegen Man United op een 1-1 gelijkspel. Blauw-Zwart is dus verplicht om minstens éénmaal te scoren op Old Trafford.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Gaat Club Brugge toch nog door?

(850 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws