Clement wil Man U niet laten schieten: Dat zou tegen al mijn principes ingaan

Clement wil Man U niet laten schieten: "Dat zou tegen al mijn principes ingaan"

Gepubliceerd: maandag 24 februari 2020 om 12:36ma 24-02-2020 om 12:36

Club Brugge hield de drie punten thuis tegen Sporting Charleroi (1-0). Qua spelpeil kon de koploper in de Jupiler Pro League, net als de voorbije weken, niet overtuigen. Donderdag zal het heel wat beter moeten als Club een stunt wil verwezenlijken op het veld van Manchester United, beseffen Philippe Clement en Ruud Vormer.

Nu Play-Off 1 stilaan in het vizier komt, duiken hier en daar stemmen op om het Europa-League-avontuur gewoon te laten schieten, zeker gezien de niet erg gunstige uitgangspositie (1-1). Clement weigert daar echter aan toe te geven. "Ik ben acht maanden bezig om kwaliteit en winnaarsmentaliteit te vragen van mijn spelers. Dan zou het heel raar zijn als ik nu op Manchester United iets anders zou vragen. Dat zou tegen al mijn principes ingaan", is de Club-coach stellig bij Sportwereld.

Ook Ruud Vormer zag Club sukkelen tegen Charleroi. "Ons voetbal moet absoluut beter. Tegen Manchester United kunnen we niet voor de dag komen zoals vandaag", waarschuwt de aanvoerder. "Als het wat minder loopt, voel je de vermoeidheid sneller. We moeten onszelf nu ­oppeppen en doorgaan." Vormer begon zelf op de bank in de heenwedstrijd tegen United. Donderdag wordt de Nederlander wél aan de aftrap verwacht in Manchester.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wat doet Club op bezoek bij Man U?

(166 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws