Clement over Vormer: Ik zie hem niet meer voor een andere club spelen

Clement over Vormer: "Ik zie hem niet meer voor een andere club spelen"

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 12:00za 22-02-2020 om 12:00

Laatste update: zaterdag 22 februari 2020 om 12:25za 22-02-2020 om 12:25

Ruud Vormer (31) is al enkele seizoenen een absolute voortrekker bij Club Brugge. De Nederlandse kapitein heeft volgens trainer Philippe Clement de perfecte mentaliteit voor Blauw-Zwart, iets wat Vormer al verschillende jaren toont.

Clement heeft niks dan lof voor Vormer. "Wat Ruud hier doet, is exceptioneel. Hij is de motor van Club. Iemand die heel veel energie in de wedstrijden steekt, maar ook aan zijn ploegmaats geeft. Een echte Clubspeler, die altijd de strijd aangaat en vooruitdenkt. De fans zien zo iemand graag", aldus de Club Brugge-coach het in Het Laatste Nieuws.

Meer nog: Clement verwacht dat Vormer zijn carrière in Brugge afsluit. "Ik zie hem ook niet meer voor een andere club spelen. Of het zou in de woestijn moeten zijn, op het einde van zijn carrière. Maar elders op niveau: neen. Ruud is een ambassadeur geworden van Club Brugge. En het leuke aan werken met hem is: hij staat er élke dag", besluit Clement.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zie je Vormer nog vertrekken bij Club Brugge?

(211 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws