Overmeire kondigt beslissing spelersgroep Lokeren aan: 'Wij gaan spelen'

Overmeire kondigt beslissing spelersgroep Lokeren aan: 'Wij gaan spelen'

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 21:43vr 21-02-2020 om 21:43

Bij Lokeren blijft het bang afwachten wat er in de toekomst zal gebeuren. De club wil het faillissement nog niet aanvragen, maar zoekt wel dringend naar geld. Er werd even gevreesd dat de wedstrijd van komend niet zou doorgaan. Toch zullen de spelers aanwezig zijn.

Op Facebook kondigde kapitein Killian Overmeire aan dat de groep heeft beslist om toch te voetballen zaterdag. 'Als kapitein neem ik, ook in deze barre tijden, mijn verantwoordelijkheid. Ondanks de vele perikelen heeft de spelersgroep unaniem beslist om morgen aan te treden', schrijft hij.

'Voor jullie, voor de jeugdspelers en ook voor onszelf. Net als onze fans hopen ook wij snel op verlossend nieuws vanuit de bestuurskamer. Jullie enthousiasme doet de spelers echt wel enorm deugd', geeft Overmeire aan.

'Daarom de volgende oproep: kom morgen massaal naar Roeselare en toon dat Lokeren nog niet dood is. Overtuig jullie mede-supporters, ook diegenen die de laatste tijd misschien minder aanwezig waren, om af te zakken naar Schiervelde. Jullie zijn het kloppende hart van deze club, en zolang dat hart klopt, zal Sporting altijd blijven voortbestaan. Wij hopen morgen op jullie massale steun, want #WIJZIJNLOKEREN', besluit hij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws