'Balotelli wordt beschuldigd van verkrachting, maar spreekt zelf van afpersing'

'Balotelli wordt beschuldigd van verkrachting, maar spreekt zelf van afpersing'

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 13:16vr 21-02-2020 om 13:16

Mario Balotelli is wederom negatief in het nieuws gekomen. Het enfant terrible, op dit moment speler van Brescia, wordt in Italië genoemd in een verkrachtingszaak. Zelf stelt Balotelli onschuldig te zijn en vindt hij dat hij wordt afgeperst.

De Italiaanse media smullen van een nieuw schandaal waar Balotelli in betrokken is. Een nu 19-jarige vrouw beschuldigt de spits van Brescia van verkrachting in de zomer van 2017. Destijds was Balotelli speler van Nice en vierde hij zijn goal in de voorrondewedstrijd van de Champions League tegen Ajax (1-1) in de Franse kuststad. De vrouw, waar hij al eerder contact mee had via Instagram, zegt dat de Italiaan haar toen opzocht en dwong tot seks.

Balotelli geeft toe inderdaad seks met haar gehad te hebben, maar stelt dat de vrouw hem wist te overtuigen van het feit dat ze meerderjarig was. Met een vals identiteitsbewijs zou ze hem het idee gegeven hebben 19 te zijn, in plaats van haar daadwerkelijke leeftijd van zeventien. Nu vindt de spits van Brescia ook dat hij gechanteerd wordt, omdat de vrouw gedreigd zou hebben aangifte te doen tenzij hij haar honderdduizend euro zou betalen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws