Clement bedankt fans na late zege: Zij hebben de ploeg over de streep getrokken

Clement bedankt fans na late zege: "Zij hebben de ploeg over de streep getrokken"

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 14:49zo 16-02-2020 om 14:49

Club Brugge heeft zaterdagavond in extremis de drie punten kunnen thuis houden tegen Waasland-Beveren. Mats Rits was met twee doelpunten, waarvan ééntje in de toegevoegde tijd, de uitblinker bij Blauw-Zwart, maar volgens Philippe Clement was hij niet de man van de match. 

"Het doelpunt dat je tegen krijgt, is een beetje een hold-up. Daarna leek het meer een handbal- dan een voetbalwedstrijd, maar dag mag ook", vertelde Clement na de match volgens de website van Club. "Daar is niets fout mee. Maar voor mij was de twaalfde man vandaag veruit onze beste speler. De supporters hebben de ploeg over de streep getrokken. Ze zijn steeds de ploeg blijven steunen en dat heeft uiteindelijk twee punten extra opgeleverd die op het einde van de rit heel belangrijk kunnen zijn. Ik heb al heel veel pluimen gegeven aan mijn ploeg, maar vandaag zijn het de supporters die een pluim verdienen."

Clement verwacht dat zijn spelers lessen trekken uit de prestatie tegen Waasland-Beveren. "Ik ben in de kleedkamer heel duidelijk geweest. Ik heb gezegd dat iedereen goed in de spiegel moet kijken. Het is aan mij om hen te wijzen op de dingen die niet goed waren. Zoals gepland hebben ze morgen vrij, maar vanaf maandag beginnen we toe te werken naar de match tegen Manchester United. Dat is een heel andere competitie, tegen één van de rijkste ploegen ter wereld. We zullen dan in een positie zitten dat we niets te verliezen hebben. Dat is een heel ander gegeven", besloot de trainer van Club.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws