River Plate-spelmaker Quintero bevestigt interesse van Ajax: 'Ze weten ervan hier'

River Plate-spelmaker Quintero bevestigt interesse van Ajax: 'Ze weten ervan hier'

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 21:36wo 12-02-2020 om 21:36

De beoogde opvolger van Hakim Ziyech lijkt uit Colombia te komen en in Argentinië te spelen. River Plate-spelmaker Juan Fernando Quintero heeft bevestigd dat hij gevolgd wordt door de Amsterdammers.

De transfergeruchten deden al langere tijd de ronde in Zuid-Amerika: Quintero ging er tegenover AS op in en bevestigde dat Ajax geïnteresseerd is. "De trainer en de mensen van de club weten ervan", liet de linkspoot weten. "Ik voel me gelukkig hier, maar over een vertrek valt te praten."

De 22-voudig international van Colombia - deelnemer aan twee WK's - werd eind januari al aan de Amsterdammers gelinkt. Volgens De Telegraaf werd hij toen beoordeeld als te duur. Hoe hoog zijn prijskaartje precies is, is nog niet bekend.

Woensdag werd bekend dat Ajax 45 miljoen euro gaat incasseren voor Ziyech, die op weg is naar Chelsea. De Amsterdammers waren ook al langere tijd bezig met de Braziliaan Antony: zijn recordtransfers kon niet voor de winterse transferdeadline beklonken worden, maar vindt in de zomer mogelijk wél plaats.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws