Bekersensatie in Spanje: ook Villarreal niet opgewassen tegen tweedeklasser

Bekersensatie in Spanje: ook Villarreal niet opgewassen tegen tweedeklasser

05-02-2020 23:13
2

Tweededivisonist Mirandés schakelt met Villarreal voor de derde keer een club uit de Primera División uit en plaatst zich verrassend voor de halve finales van de Copa del Rey.

Mirandés - Villarreal 4-2
Het bekersprookje van Mirandés duurt maar voort. Na Celta de Vigo en Villarreal verslaat de Spaanse tweededivisionist ook Villarreal, waarmee de nummer elf van de tweede Spaanse Liga zich plaatst voor de halve finale van de Copa del Rey. Tot twee keer toe kwam Villarreal terug van een achterstand (door goals van Javier Ontiveros en Santi Cazorla), maar goals in de tweede helft van Odei Onaindia en Antonio Sanchez waren 'El Submarino Amarillo' te machtig.

Lazio - Verona 0-0
De Italiaanse Serie A had na woensdagavond een nieuwe nummer twee kunnen hebben, maar Lazio liet de kans om Internazionale te passeren na. De Romeinen hadden dan moeten winnen van Verona, maar op eigen veld kwam Lazio niet verder dan een bloedeloze 0-0. Daardoor blijft de achterstand op Inter één punt en staat koploper Juventus vier punten voor op de blauwen uit Rome.