Vrancken haalt uit na gestaakte wedstrijd: Ik heb hier veel show gezien

Vrancken haalt uit na gestaakte wedstrijd: "Ik heb hier veel show gezien"

Gepubliceerd: zondag 26 januari 2020 om 09:15zo 26-01-2020 om 09:15

De wedstrijd tussen Sporting Charleroi en KV Mechelen werd zaterdag stilgelegd bij 1-0. Wouter Vrancken vindt dat een terechte beslissing, want door de mist zagen zijn spelers geen hand voor de ogen.

"Dit is vervelend", geeft Vrancken wel aan bij Het Laatste Nieuws. "Voor de ploegen, maar ook voor de supporters, die geen waar voor hun geld krijgen. Ik denk dat onze supporters zelfs nog dachten dat het 0-0 stond (lacht). Neen, we konden gewoon niet verder. Wanneer het spel aan de andere kant van het veld was, zagen we vanuit de dug-out niet wat er gebeurde. Het was onhoudbaar."

Vrancken vindt dat zijn elftal net goed bezig was. "We waren slecht gestart aan de match, maar na die eerste pauze hebben we ons herpakt en kwamen we beter in de wedstrijd. We zetten goed druk en hadden meer balbezit. Op die flow wilden we zeker en vast verder gaan."

De match zou volledig herspeeld moeten worden, ook al waren ze daar bij Charleroi niet mee akkoord. "Ik heb hier veel show gezien. Er zijn veel mensen die voor zichzelf aan het babbelen zijn. Met alle middelen en circus dat daar voor nodig is. Wij zijn rustig naar onze kleedkamer gegaan, maar aan de kleedkamer van de ref werd er veel gelobbyd. Er zijn veel meningen de revue gepasseerd. Maar de reglementen zijn de reglementen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws