Match van de waarheid voor Anderlecht: Elke week voorlaatste kans

Match van de waarheid voor Anderlecht: "Elke week voorlaatste kans"

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 23:32vr 24-01-2020 om 23:32

RSC Anderlecht staat dit weekend voor een levensbelangrijke wedstrijd. Als het niet weet te winnen van Cercle Brugge is Play-Off 1 zo goed als onmogelijk. Dat beseft ook trainer Frank Vercauteren.

"Als we nu verliezen, dan wordt Play-Off 1 zo goed als onmogelijk natuurlijk", klonk het op zijn persconferentie. Anderlecht heeft ook geen makkelijk programma. "Er volgen ook nog matchen tegen Moeskroen, en Gent ... Het zal elke week wel ergens de match van de ‘voorlaatste’ kans worden, daar zijn we ons van bewust."

Anderlecht moet maar liefst zeven punten ophalen en zal dus bijna het maximum van de mogelijke punten moeten pakken. "We mogen niet veel meer laten liggen", klinkt het. "Maar dat moeten we ook niet in ons hoofd steken. Maar we moeten punten pakken, willen we nog bepaalde doelen behalen."

"Of het halen van Play-Off 1 mijn toekomst hier bepaalt? Dat weet ik niet. Ik weet waarom ik hier ben, welke doelstellingen er zijn en ik probeer alles zo goed mogelijk te doen. Ik stel mezelf dus die vraag niet. We moeten resultaten halen, ons niveau moet omhoog", besluit Vercauteren.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws