Manchester United blameert zich in eigen huis: 'Ideeën en energie waren op'

Manchester United blameert zich in eigen huis: 'Ideeën en energie waren op'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 09:01do 23-01-2020 om 09:01

Manchester United verloor woensdagavond in eigen huis met 0-2 van Burnley, tot grote onvrede van Ole Gunnar Solskjaer. De manager zag dat zijn ploeg niet al te best voor de dag kwam op Old Trafford.

"Er ging vandaag veel fout, want we hebben niet gescoord en er twee tegen gekregen", begint de manager voor de camera van BeInSports. "Als je niet scoort uit de kansen die je krijgt dan pak je geen punten in de Premier League."

Solskjaer zag het optreden van Manchester United tegen Liverpool (2-0 verlies) als een stap vooruit in de ontwikkeling van zijn ploeg, maar de wedstrijd van woensdagavond is weer een flinke stap terug. "Absoluut. De spelers gaan elke drie dagen het veld op en krijgen weinig tijd om te herstellen. Ook om mentaal te herstellen. En vandaag leek het erop dat de ideeën en de energie op waren."

Met het verlies in eigen huis verliest Manchester United opnieuw punten terwijl ook de concurrentie punten liet liggen. "Natuurlijk baal je van elke wedstrijd die je verliest. We hadden de kans om weer wat punten in te lopen, maar we staan nog steeds vijfde. Al zijn we wel erg teleurgesteld vandaag, maar we moeten vooruit kijken."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws