UPDATE: ‘Anderlecht wil flinke transfersom voor Cobbaut, clubs haken af’

UPDATE: ‘Anderlecht wil flinke transfersom voor Cobbaut, clubs haken af’

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 19:08di 14-01-2020 om 19:08

Laatste update: donderdag 23 januari 2020 om 08:13do 23-01-2020 om 08:13

RSC Anderlecht wil zijn selectie tijdens de wintermercato gevoelig versterken, maar paars-wit zit krap bij kas. Mogelijk komt er een oplossing dankzij Elias Cobbaut. Hij kan een transfer versieren naar de Premier League.

Volgens The Sun is Sheffield United immers bereid om zeven miljoen pond te betalen voor de linksvoetige verdediger. Dat is ongeveer acht miljoen euro en komt dicht in de buurt van de tien miljoen euro die Anderlecht had vooropgesteld.

De voorbije weken was Cobbaut een vaste waarde in de basis bij Anderlecht. Ondertussen mag hij zich ook Rode Duivel noemen. Bij Sheffield, momenteel verrassend zesde in de Premier League, kan hij ploegmaat worden van Mickael Verrips (ex-KV Mechelen).

Anderlecht wil deze maand nog een heleboel spelers verpatsen, om op die manier budget vrij te maken voor nieuwe spelers en de kern uit te dunnen.

Update: Sheffield United heeft de transfer van verdediger Jack Robinson voorgesteld. Daarmee ziet het er naar uit dat de Engelse club de interesse in RSC Anderlecht-verdediger Elias Cobbaut zal laten varen. Ook het Italiaanse Atalanta zou de Rode Duivel op de radar hebben staan.

Update: RSC Anderlecht heeft geld nodig wil het spelers aantrekken. Paars-wit wil Elias Cobbaut voor een flinke transfersom (martkwaarde is 3,5 miljoen euro, red.) verkopen, maar de interesse in de Rode Duivel is gaan liggen. Atalanta haalde Lennart Czyborra (20) van Heracles voor 4,5 miljoen en ook Sheffield United haakt volgens Het Nieuwsblad af. De Engelsen stelden verdediger Jack Robinson voor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws