Fans van STVV boos op De Norre, Genk-verdediger biedt excuses aan

Fans van STVV boos op De Norre, Genk-verdediger biedt excuses aan

29-12-2019 17:15
14

Als voetballer pas je best op hoe je je laten fotograferen. Dat weet nu ook Casper De Norre van KRC Genk. Brigada Hesbania haalt nu op sociale media een foto van de verdediger op waarmee hij geen vrienden maakt bij STVV.

Brigada Hesbania is een fangroep van STVV. De groep is nu boos op De Norre. De speler van Genk liet zich immers fotograferen met een sticker met daarop de tekst 'Gruppo anti-St-Truiden'. 

Begin dit jaar nam KRC Genk De Norre over van STVV. Op Facebook komt de verdediger met de volgende uitleg. "Ik was gisteren in mijn vrije tijd op de match Brighton-Bournemouth. Daar waren ook supporters die op de foto wilden met mij en Dries. Op één van de foto’s moest ik een sticker vasthouden. Ik heb er niet goed bij nagedacht en ben gewoon op de foto gegaan."

De Norre weet dat zijn actie niet zo handig is. "Dom van mij om dit te doen. Het getuigt van weinig respect richting de ploeg waar ik ben gevormd en gegroeid. Ik besefte pas na de foto dat ik hierdoor mensen kan schofferen die dit niet verdienen en mij altijd gesteund hebben. Ik heb me laten meeslepen, en biedt mijn excuses aan voor deze misplaatste foto."