'Onderhandelingen tussen Barcelona en gefrustreerde back verlopen stroef'

'Onderhandelingen tussen Barcelona en gefrustreerde back verlopen stroef'

Gepubliceerd: vrijdag 27 december 2019 om 20:44vr 27-12-2019 om 20:44

Nélson Semedo zit in een lastige situatie bij FC Barcelona. Onlangs verschenen er berichten dat Barcelona de verdediger wilde verkopen en dat maakt de onderhandelingen over een eventuele contractverlenging er niet gemakkelijker op.

Volgens Marca is de rechtsback gefrustreerd over de geruchten dat zijn werkgever hem van de hand wilde doen. Aan het begin van het seizoen opende FC Barcelona de onderhandelingen met Semedo over een langer verblijf in Camp Nou, maar tot een nieuw contract kwam het vooralsnog niet. Afgelopen zomer kon Semedo volgens Marca de overstap maken naar Atlético Madrid, dat serieuze interesse zou hebben gehad. De verdediger had zelf wel oren had naar een transfer, maar FC Barcelona hield de overgang toen tegen.

De 26-jarige Semedo trok in de zomer van 2017 naar Spanje nadat hij enige tijd onder contract stond bij Benfica. Tot dusver kwam hij in 101 officiële duels in actie voor Barcelona, waar hij op de rechtsbackpositie concurrentie heeft van Sergi Roberto. Dit seizoen was de Portugees goed voor vijftien competitieduels en vier optredens in de Champions League namens de Catalaanse grootmacht.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws