OFFICIEEL: Ibrahimovic is weer een speler van AC Milan

OFFICIEEL: Ibrahimovic is weer een speler van AC Milan

27-12-2019 19:00 Laatste update: 19:59
4

Zlatan Ibrahimovic lijkt terug te keren bij AC Milan. De Italiaanse club lijkt dat vrijdagavond via Twitter bekend te maken. Met een video, waarin een standbeeld te zien is, lijkt Milan het nieuws te brengen.

Het moge dus duidelijk zijn dat de Zweedse superster terugkeert op het oude nest bij AC Milan. Verschillende Italiaanse media melden dat de deal al rond is, terwijl AC Milan deze video deelde via Twitter. 

Niet veel later plaatste Milan wederom een video met een #IZCOMING, waarin een doel te zien is dat in brand staat. Het lijkt hiermee officieel te maken dat Ibrahimovic zijn carrière gaat vervolgen in Italië.

Update: Ondertussen is de transfer officieel. De spits was transfervrij na een periode in de Verenigde Staten bij Los Angeles Galaxy en besloot zijn contract daar niet te verlengen. De Zweed werd gelinkt aan een handvol clubs, waarvan Milan er al die tijd één was. Ook Everton en Bologna passeerden de revue.

Ibrahimovic is blij met zijn terugkeer naar Italië. "Ik kom terug naar een club waar ik veel respect voor heb en naar de stad Milaan, waar ik van houd. Ik ga samen met mijn teamgenoten vechten op de gang van zaken dit seizoen te veranderen. Daar ga ik alles aan doen." De spits tekent tot het einde van het seizoen in Milaan, met een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen.