Januzaj is de grootste teleurstelling, hij had een wereldster kunnen zijn

"Januzaj is de grootste teleurstelling, hij had een wereldster kunnen zijn"

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 07:00zo 15-12-2019 om 07:00

Adnan Januzaj timmert momenteel aan de weg in La Liga, maar bij Manchester United lukte het niet om door te breken. Ex-speler Nicky Butt vindt hem zelfs de grootste teleurstelling ooit bij Man U.

"Voor mij is Januzaj de grootste teleurstelling ooit bij Manchester United", vertelt Butt bij ESPN"Ik denk niet dat ik sinds Ryan Giggs een speler heb gezien die zo goed was. Hij was onwaarschijnlijk. Hij had een wereldtopper moeten worden", klinkt het bij Butt.

Uiteindelijk moest Januzaj na mislukte uitleenbeurt bij Dortmund en Sunderland de aftocht blazen. "Hij speelt nog altijd profvoetbal en zal een goeie carrière hebben. Ik weet zeker dat hij miljonair is en hij zal niet met zorgen over rekeningen naar bed gaan.  Maar hij had nu een superster moeten zijn."

Volgens Butt ligt het probleem bij Januzaj zelf. "Met talent raak je binnen bij Manchester United, maar enkel met mentaliteit en doorzettingsvermogen kan je hier blijven."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws