Snelders is scherp voor Club Brugge-speler: Meer verwacht van hem

Snelders is scherp voor Club Brugge-speler: "Meer verwacht van hem"

Gepubliceerd: donderdag 12 december 2019 om 12:15do 12-12-2019 om 12:15

Het avontuur van Club Brugge in de Champions League zit erop. Eddy Snelders maakt voor Sporza de balans op en zag uitblinkers én tegenvallers.

Snelders vernoemt enkele knappe prestaties bij Blauw-Zwart. "Ik vond Mignolet uiteraard heel sterk spelen. Hij heeft blijk gegeven van Europese maturiteit. Dat wisten we wel al, maar hij heeft bevestigd. Ik vond achterin Mechele-Deli een vrij aardig duo. Zij hebben hun streng goed getrokken. Het gemis van Vormer in verschillende wedstrijden was misschien wel mee doorslaggevend. Als hij had kunnen blijven staan, had dat toch een meerwaarde kunnen betekenen voor Club."

Vanaken was veel minder aanwezig. "We hadden bij momenten misschien wel iets meer verwacht van hem. Hij is natuurlijk de patron van het elftal. Hij liep soms misschien wat gebukt onder het feit dat hij onder een hoger tempo met meer druk kreeg af te rekenen, waardoor hij minder bewegingsvrijheid kreeg. Maar hij heeft ook wel getoond dat hij technisch sterk is en een heel belangrijkste speler is voor dit elftal."

Snelders moet ook een paar onvoldoendes uitdelen. "Er zijn een paar spelers die gefaald hebben: ik denk aan Tau en Okereke. Dat zijn jongens van wie je toch iets meer verwacht, zeker van Okereke gezien zijn transferprijs. Maar wat nu niet gebeurd is, kan misschien na de winter in het Europa van de Europa League gebeuren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws