LIVE-Discussie: Club Brugge wint opnieuw met ruime cijfers tegen Genk (gesloten)

LIVE-Discussie: Club Brugge wint opnieuw met ruime cijfers tegen Genk (gesloten)

28 april - 12:26 Laatste update: 15:33
174

KRC Genk neemt het in de Champions’ Play-Offs op tegen Club Brugge in de Cegeka Arena. In de zesde speelronde van de Champions’ Play-Offs heeft Genk iets goed te maken. In de vijfde speelronde wist Club Brugge met 4-0 te winnen in het Jan Breydelstadion.

Het is aan Genk om opnieuw de aansluiting te vinden met de top van de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League. Het gat met Union bedraagt vier punten, het gat met Club Brugge vijf punten en met RSC Anderlecht zeven punten. Genk was aan een sterke reeks bezig, nu tegen Club Brugge de kans om deze weer te herpakken. Wouter Vrancken voert één wissel door in vergelijking met de vorige partij. 

Opstelling KRC Genk: 

Club Brugge heeft een ware metamorfose ondergaan met interim-trainer Nicky Hayen. Het ene na het andere resultaat wordt geboekt en het gat met Anderlecht is nog maar twee punten. Club Brugge wist eerder in eigen huis zonder al te veel moeite af te rekenen met Genk, lukt het Blauw-Zwart om dit opnieuw te doen bij Genk?

Nicky Hayen kiest alvast voor een beetje rotatie in de basis. Zo komt Bjorn Meijer in de ploeg ten koste van Maxim De Cuyper. Ook Hugo Vetlesen en Antonio Nusa staan terug in de basis.

Opstelling Club Brugge: 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.