UPDATE: Anderlecht-coach Vercauteren geeft update over geblesseerde Sandler

UPDATE: Anderlecht-coach Vercauteren geeft update over geblesseerde Sandler

07-12-2019 08:45 Laatste update: 09-12-2019 07:46
33

Niet enkel Vincent Kompany, maar ook Philippe Sandler is een tijd geblesseerd. Het Nieuwsblad laat weten dat de verdediger onder het mes moet.

Sandler maakte in de beker tegen Moeskroen zijn comeback na een wekenlange afwezigheid door een knieblessure. Het probleem leek echter nog niet weg en Sandler zal geopereerd moeten worden. Naar verluidt staat hij zo’n twee maanden aan de kant.

Cobbaut en Kana zullen waarschijnlijk weer het hart van de verdediging vormen tegen Sporting Charleroi. Als Anderlecht nog kans wil maken op een plek in de top zes, mag het niet verliezen van de Carolo’s. Overigens zou ook Chadli nog onzeker zijn.

Update: RSC Anderlecht heeft een volle ziekenboeg. Vooral in de verdediging vallen de spelers als vliegen. Philippe Sandler moet worden geopereerd en zou zo’n twee maanden out zijn. Toch is het nog niet zeker hoelang paars-wit Sandler zal moeten missen. “Sandler ziet maandag de specialist. Daarna zullen we exact weten hoelang we hem moeten missen”, wordt Vercauteren geciteerd door Het Nieuwsblad.