Zomeraanwinst speelde nog niet bij KAA Gent: Hoop dat mijn kans snel komt

Zomeraanwinst speelde nog niet bij KAA Gent: "Hoop dat mijn kans snel komt"

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 12:35vr 06-12-2019 om 12:35

Laatste update: vrijdag 6 december 2019 om 12:54vr 06-12-2019 om 12:54

KAA Gent haalde deze zomer Jan Van Den Bergh gratis weg bij Beerschot. De Belgische verdediger kampte toen nog met blessureleed, maar is nu al twee maanden topfit.

Tegen Sporting Charleroi zat hij voor het eerst in de selectie. "Ik zat er al een tijdje dicht bij. Ik voel me goed op training en speel goed bij de beloften", geeft hij aan bij Sporza.

Van Den Bergh droomt natuurlijk van veel meer. "Een selectie doet goed, de volgende stap is een basisplaats, maar dat is gezien de kwaliteit van de kern niet eenvoudig. Het wordt wachten op kansen, want het duo Ngadeu-Plastun is een geweldig duo en de ploeg draait geweldig. Dat Dylan Bronn naar de B-kern is gestuurd? In het voetbal moet je alle kansen grijpen."

Van Den Bergh stond maanden langs de kant met een bloedklonter in de hersenen na twee misgelopen kopduels. "Ondertussen ben ik twee maanden topfit en train ik al zes weken met de groep. In het begin bewogen de bewuste fases als fragmenten voor mij als in een diashow, maar alle scans zijn positief. Ik ben volledig genezen. Ook in kopduels zal ik mijn mannetje staan. Mijn wens voor 2020? Een goede gezondheid en sportieve successen bij Gent. Ik hoop dat mijn kans snel komt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wordt Van Den Bergh een goeie transfer?

(372 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws