Ex-speler Grün zet Anderlecht op scherp: Meer nodig dan talent om te winnen

Ex-speler Grün zet Anderlecht op scherp: "Meer nodig dan talent om te winnen"

Gepubliceerd: donderdag 5 december 2019 om 20:08do 05-12-2019 om 20:08

RSC Anderlecht speelt donderdagavond op het veld van Excelsior Moeskroen in de Beker van België. Een wedstrijd die paars-wit maar best kan winnen om de crisis een beetje in te perken. Georges Grün heeft echter weinig vertrouwen in een goede afloop.

"Het wordt lastig. Anderlecht staat op dit moment echt wel met de rug tegen de muur", vertelde de ex-speler van paars-wit aan Het Laatste Nieuws. "Ik vind dit hun belangrijkste match van het seizoen. Enerzijds omdat ze het zo moeilijk hebben in de competitie en anderzijds omdat de beker de kortste weg is richting een Europees ticket. Dat zorgt toch nog voor wat extra spanning, en dat is niet altijd leuk voor een ploeg die een gebrek heeft aan vertrouwen."

De voormalige Rode Duivel denkt dat zijn ex-ploeg vooral moet werken aan het mentale aspect. "Ze moeten beginnen met hun duels te winnen, met hun voet te zetten. Want dat gebeurde zondag niet. Natuurlijk heeft Anderlecht een jonge kern. Ze hebben allemaal wel talent, denk ik, maar toch had ik al in het begin van het seizoen mijn twijfels. Er is meer nodig dan talent om matchen te winnen. Dat werd tegen Oostende nog eens onderstreept", besloot Grün.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws