Verschueren maakt weinig indruk, Degryse kritisch voor sportief manager Anderlecht

Verschueren maakt weinig indruk, Degryse kritisch voor sportief manager Anderlecht

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 11:11wo 04-12-2019 om 11:11

Daags na de 3-2 nederlaag van RSC Anderlecht tegen KV Oostende trok Michaël Verschueren richting de Belgische voetbalprogramma's op televisie. Daar gaf Verschueren meer uitleg bij de mindere resultaten en de gang van zaken. Hij maakte niet bij iedereen een goede beurt.

Zo kon Verschueren analist Marc Degryse niet overtuigen met zijn uitspraken. "Als ik zeg dat het ook binnen de kantoren van de club slecht gaat, denk ik aan de verklaringen van Michael Verschueren na de non-match van zondag", geeft hij aan bij Sport/Footmagazine.

Volgens Degryse heeft Verschueren een groot gebrek aan realiteitszin. "Hij blijft voortgaan met clichés en uitspraken die niemand nog kunnen bekoren. 'Het zal wel gaan, het proces gaat verder!' Ja, dat zien we. Zijn discours is lichtjaren verwijderd van de realiteit op het veld. Het is compleet ridicuul geworden", aldus Degryse.

Niet onverslaanbaar
Degryse gelooft dat binnen de club niemand van Anderlecht durft in te zien dat het slecht gaat. "We horen nu dat Anderlecht de beker heeft om zijn seizoen te redden, maar wie is er van overtuigd dat deze ploeg ver gaat geraken gezien het niveau dat sinds afgelopen zomer wordt gehaald."

"De wedstrijd van deze week op Moeskroen wordt al een hele moeilijke. Anderlecht is geen ploeg meer die van iedereen kan winnen, het is een ploeg die door iedereen verslagen kan worden", besluit hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is de kritiek op Verschueren terecht?

(1726 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws