KV Mechelen wacht nog op uitspraak, maar Verrips zit al op de bank

KV Mechelen wacht nog op uitspraak, maar Verrips zit al op de bank

Gepubliceerd: dinsdag 26 november 2019 om 11:15di 26-11-2019 om 11:15

Afgelopen zomer was er heel wat te doen rond Michael Verrips bij KV Mechelen. De doelman zette alles op alles om een vertrek naar Sheffield United te versieren. Daar zat hij zondag voor het eerst op de bank.

Verrips zat zondag op de bank bij Sheffield voor de wedstrijd tegen Manchester United, die eindigde op 3-3. Het was zijn eerste selectie van het seizoen in de Premier League, al was hij wel al twee keer reserve in de League Cup.

Eind juli verbrak Verrips eigenhandig zijn contract bij KV Mechelen. Hij riep Operatie Propere Handen in als reden. KV Mechelen vocht dat aan bij de FIFA, maar wacht nog steeds op de uitspraak.

Als de FIFA inderdaad oordeelt dat KV Mechelen gelijk heeft, dan krijgt Verrips een schorsing van vier à zes maanden en kan Sheffield United zelfs een transferverbod krijgen voor twee periodes. De Engelsen zetten dus heel wat op het spel om de doelman aan te trekken. Er is ook een zaak aangespannen voor de arbeidsrechtbank, maar die komt volgens Gazet Van Antwerpen pas voor in... 2021.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws