'Fiorentina wil Vanaken wegplukken bij Club Brugge, nog een Rode Duivel in beeld'

'Fiorentina wil Vanaken wegplukken bij Club Brugge, nog een Rode Duivel in beeld'

Gepubliceerd: vrijdag 22 november 2019 om 16:15vr 22-11-2019 om 16:15

Laatste update: vrijdag 22 november 2019 om 16:16vr 22-11-2019 om 16:16

Hans Vanaken is al enkele jaren één van de steunpilaren van Club Brugge. De Gouden Schoen werd al verschillende keren aan een vertrek gelinkt, onder meer naar Ajax. Deze keer wordt Vanaken in verband gebracht met een vertrek naar de Serie A.

Volgens Calciomercato heeft AC Fiorentina de smaakmaker van namelijk Club Brugge in het vizier. De Italiaanse subtopper staat na een mindere seizoensstart momenteel slechts op een negende plaats. Daarom wil de club onder meer het middenveld versterken. Vanaken is dan ook één van de toptargets voor komende winter.

Op de shortlist van Fiorentina staat met Dennis Praet nog een Rode Duivel. Praet verliet de Serie A pas afgelopen zomer nadat Leicester City hem wegplukte bij Sampdoria. In de Premier League is Praet echter geen certitude momenteel, waardoor Fiorentina een kans ruikt om hem terug naar Italië te halen.

De derde naam op het lijstje is Gaston Ramirez, die momenteel uitkomt voor Sampdoria. Vanaken en Praet zijn wellicht niet zonder slag of staat weg te halen bij respectievelijk Club Brugge en Leicester. Daarom heeft Fiorentina ook Ramirez in het vizier.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zou dat een goede stap zijn voor Vanaken?

(266 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws