Percy Tau beleeft moeilijke periode bij Club: Er spelen geen andere dingen

Percy Tau beleeft moeilijke periode bij Club: "Er spelen geen andere dingen"

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 21:35di 12-11-2019 om 21:35

Laatste update: dinsdag 12 november 2019 om 22:00di 12-11-2019 om 22:00

Club Brugge kende vorig weekend een offday tegen Antwerp. De troepen van Philippe Clement verloren met 2-1 en leken vooral offensief onmondig tegen de Great Old. Siebe Schrijvers was zondag één van de weinige aanvallende spelers op niveau bij Blauw-Zwart.

David Okereke en Percy Tau konden zich niet doorzetten en werden vroeg in de tweede helft naar de kant gehaald. Beiden lijken al enkele weken met een vormdip af te rekenen. "Geen enkele speler haalt in elke wedstrijd zijn allerbeste niveau", zei Clement daarover aan Het Nieuwsblad. "Tau heeft een aantal fysieke ongemakken gehad die hem de voorbije matchen parten speelden. Dat was nu niet het geval, daarom is hij gestart. Er zijn zeker geen andere dingen die spelen."

Met die laatste zin verwees Clement naar de signalen dat er verdeeldheid zou zijn in de Blauw-Zwarte kleedkamer. "Onze drang om te winnen blijft groot", vervolgde 45-jarige coach. "Het gaat om beleving, intenties en groepsgeest en daarvan heb ik op Antwerp goeie dingen gezien. Dat mijn doelman (Simon Mignolet) in het slot nog mee naar voren trekt om te proberen te scoren, geeft aan hoe gretig de groep is, ook al zitten de omstandigheden soms tegen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws