Club Brugge intense week met veel reizen: Uit op Genk, Antwerp en Fiorentina

Club Brugge intense week met veel reizen: Uit op Genk, Antwerp en Fiorentina

27 april - 11:32
32

Club Brugge staat voor een intense negendaagse periode, waarin de spelers elkaar meer zullen zien dan hun eigen gezin. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De krant geeft een uiteenzetting van de planning bij de nummer twee uit de stand. 

Met drie uitwedstrijden op het programma en vier overnachtingen buitenshuis begint de ploeg zaterdag aan een ware expeditie. De reis voert hen langs Limburg, Toscane en Antwerpen, waarbij nauwelijks tijd overblijft voor persoonlijke aangelegenheden. Tussen zaterdagmiddag en volgende zondagavond zal de selectie volgens de krant ongeveer 115 van de 216 uur met elkaar doorbrengen, wat meer dan de helft van de tijd beslaat.

De reis begint met een lunch in het Basecamp in Westkapelle, waarna de ploeg zaterdagavond zal overnachten in Genk, in aanloop naar de eerste wedstrijd. Na de confrontatie met KRC Genk op zondag keren ze pas 's avonds terug naar huis. Vervolgens staat een reis naar Firenze op het programma, gevolgd door een terugkeer naar het Basecamp voor een trainingssessie. De week wordt afgesloten met een uitwedstrijd tegen Antwerp.

Met al 56 wedstrijden in de benen is Club Brugge een van de meest actieve teams in Europa. De komende dagen worden een echte test met drie uitmatchen tegen sterke tegenstanders. Terwijl de spelers zich richten op deze uitdaging, blijft er echter weinig tijd over voor hun gezin of persoonlijke zaken. Een intense focus op het voetbal.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.