Goal met buitenspelgeur van PSG en egoïsme van Diagne nekken Club Brugge

Goal met buitenspelgeur van PSG en egoïsme van Diagne nekken Club Brugge

Gepubliceerd: woensdag 6 november 2019 om 22:50wo 06-11-2019 om 22:50

Laatste update: woensdag 6 november 2019 om 23:03wo 06-11-2019 om 23:03

In de Champions League heeft Club Brugge woensdag niet voor een stunt kunnen zorgen. PSG klopte Blauw-Zwart met het kleinste verschil. Mauro Icardo scoorde voor de rust een doelpunt met een buitenspelgeur aan. In de tweede helft miste invaller Mbaye Diagne een strafschop voor Club Brugge.

In de heenwedstrijd rolde PSG Club Brugge na invalbeurt van Mbappé helemaal op. In tegenstelling tot de 0-5 in het Jan Breydelstadion mocht de steraanvaller in het Parc des Princes wel starten. Ditmaal hadden de troepen van Clement wel een antwoord klaar op de acties van Mbappé.

Club Brugge zat goed in de wedstrijd, maar moest na 20 minuten wel achtervolgen. Icardi bracht de thuisploeg op voorsprong. Bij Club Brugge dacht men aan buitenspel, maar de scheidsrechter, de lijnrechter en de VAR lieten begaan.

Diagne mist strafschop
Na de rust bleef Club Brugge minstens de evenknie van PSG. Clement bracht Diagne tussen de lijnen en de aanvaller werd in negatieve zin de man van de match. Hij versierde een strafschop en werd dan egoïstisch. Ondanks dat Clement, Vanaken en heel Club Brugge wilden dat Vanaken achter de bal ging staan, nam Diagne de strafschop en miste.

PSG naar volgende ronde
Het werd een extreem dure misser voor Club Brugge, want de 1-0 zou op het bord blijven staan. In de andere match van Groep A won Real Madrid met 6-0 van Galatasaray. PSG is nu zeker van een plaats in de volgende ronde. De Fransen hebben 12 punten. Daarna volgt Real Madrid met 7 punten. Club Brugge volgt op plaats 3 met 2 punten. Galatasaray blijft laatste met 1 punt uit 4 matchen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De foto van de wedstrijd: Een teleurgestelde Vanaken ziet Diagne een strafschop missen, nadat die hem de bal afnam. Moet Club Brugge de Senegalees straffen? #ClubBrugge #PSGCLU #PARCLU #Diagne #Vanaken

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Clement Diagne de volgende match uit zijn selectie houden?

(837 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws