Hazard: Het wordt moeilijk, maar ik ben hier om de Champions League te winnen

Hazard: "Het wordt moeilijk, maar ik ben hier om de Champions League te winnen"

29-10-2019 17:15
1

De wittebroodsweken van Eden Hazard bij Real Madrid zitten er stilaan op. De sterspeler van de Rode Duivels had moeite om in het ritme te geraken, mede door blessures en wat overtollige kilo's. De laatste matchen draait het al wat beter. Tijd om een korte balans op te maken.

Met een jaar vertraging moest Hazard bij Real Madrid de opvolger worden van superster Cristiano Ronaldo. Dat weegt, geeft onze landgenoot toe. "Als ik op het veld sta, denk ik niet over dat rugnummer zeven op mijn rug, maar het is niet gemakkelijk om dat nummer te dragen na Cristiano. Raul had het ook ...", kent Hazard zijn klassiekers bij Real Madrid TV.

"Ik speel voor dit shirt. Wanneer ik het Bernabeu binnenkom, ben ik gelukkig. Het was mijn droom om bij de beste club van de wereld te spelen. We zullen alles geven. Aan het einde van de rit hoop ik hier de titel op te heffen", laat Hazard zijn ambitie spreken.

Het échte doel, dat is echter de Champions League winnen. "Zoals ik al zei op mijn eerste dag, is de CL belangrijk. In Londen bereikte ik slechts één keer de halve finales. Chelsea won haar enige CL het jaar voor ik toekwam. Het is moeilijk om de CL te winnen, maar ik ben hier om dat te doen."