Enkel extreem bod kan Lamkel Zé weglokken bij Antwerp: Niet te koop

Enkel extreem bod kan Lamkel Zé weglokken bij Antwerp: "Niet te koop"

29-10-2019 07:28
2

Didier Lamkel Zé blijft geen onbesproken figuur bij Antwerp. De Kameroener zorgde al voor heel wat rumoer bij The Great Old, maar de club wil hem zeker nog niet kwijt. Verre van zelfs.

De 23-jarige Lamkel Zé zette onlangs zijn handtekening onder een nieuw contract bij Antwerp. De Kameroener lijkt ook nog lang niet te gaan vertrekken. "Didier mag nu niet weg", stelt Antwerp bij Het Laatste Nieuws. "Didier wil momenteel niet weg", voegt zijn entourage er nog aan toe.

De kans is dan ook bijzonder klein dat Lamkel Zé komende winter een nieuwe club zoekt. "De probleempjes die er in het verleden al eens opdoken zijn opgelost. Didier wil nu gewoon een tijdlang bevestigen en lekker voetballen. Didier heeft geen limieten - hij zal zich overal kunnen aanpassen aan het niveau - maar de timing moet juist zitten."

Dezelfde geluiden bij Antwerp. "Didier is niet te koop", zegt General Secretary Sven Jaecques van Antwerp in. "Tenzij er een extreem bod komt, is een vertrek in januari uitgesloten. Wij zijn nog niet klaar met Didier en hij niet met ons. Net als zijn entourage denken we dat het voor Didier te vroeg is om al een stap hogerop te zetten. Puur voetbaltechnisch is hij wel klaar, maar er komen ook andere dingen bij kijken. Didier is pas op zijn zestiende naar Europa gekomen en miste dus een stuk opleiding. Dat gemis proberen we stap voor stap weg te werken", klinkt het.