Clement ziet pijnpunt bij Club Brugge: Daar moeten we deze week over praten

Clement ziet pijnpunt bij Club Brugge: "Daar moeten we deze week over praten"

27-10-2019 17:44 Laatste update: 17:53
5

Philippe Clement heeft zich enorm kwaad gemaakt zondagnamiddag tijdens de rust van Club Brugge - Standard. Zijn ploeg was nergens in de eerste helft, maar kon in een betere tweede helft toch een puntje veilig stellen (1-1).

"Ik heb me over een aantal dingen kwaad gemaakt. Ik ben wel blij met de reactie na de rust", vertelde Clement na de match aan Play Sports. "Daar hebben ze laten zien waarom wij op die eerste plaats staan. Alleen is het spijtig dat we niet dat tweede doelpuntje konden maken."

Clement pakte tijdens de rust uit met twee vervangingen, terwijl hij in de eerste helft al de geblesseerde Clinton Mata moest wisselen. "Het is geen verwijt aan de jongens die naar de kant moesten, want zij hebben de voorbije weken veel gegeven."

"Maar daaruit blijkt nogmaals hoe belangrijk het is om te kunnen roteren. Ik vond sommige spelers minder fris vandag. Dat hadden ze eigenlijk op voorhand moeten aangeven zodat we andere keuzes konden maken. Daar moeten we deze week eens over praten", besloot Clement.