Trossard viert comeback bij Brighton meteen in stijl: Ongelooflijk gevoel

Trossard viert comeback bij Brighton meteen in stijl: "Ongelooflijk gevoel"

27-10-2019 08:30
1

Na heel wat blessureleed vierde Leandro Trossard zaterdag zijn comeback bij Brighton. Dat deed de Rode Duivel meteen in stijl. Met zijn actie bij de 3-2 was hij beslissend in de overwinning van Brighton tegen Everton.

Na maanden blessureleed mocht Trossard zaterdag nog eens invallen bij Brighton. Hij maakte meteen impact. In de blessuretijd werd een voorzet van Trossard door Everton-speler Lucas Digne in doel gewerkt. Daardoor won Brighton met 3-2 van Everton.

"Na vorige week smaakt deze zege nog zoeter", reageerde Trossard bij Sporza. "Dit is een ongelooflijk gevoel. Dit moet ons veel vertrouwen geven voor de komende wedstrijden, hopelijk kunnen we dit spelpeil doortrekken", vertelt hij.

De eerste speelminuten voor Trossard na maanden blessureleed. "Ik had het moeilijk tijdens die periode. Toekijken vanuit de tribune, dat is het ergste voor een voetballer. Maar ik heb hard gewerkt om snel terug te keren en kreeg daarbij alle steun van iedereen binnen de club. Zoals elke fitte speler wil ik aan de aftrap staan. Ik kan uit mijn prestatie vertrouwen putten en ook als team kunnen we bouwen op dit resultaat", aldus Trossard.