Degryse schat kansen van Club Brugge in: Dat zou straffe kost zijn

Degryse schat kansen van Club Brugge in: "Dat zou straffe kost zijn"

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 20:28di 22-10-2019 om 20:28

Club Brugge ontvangt dinsdagavond Paris Saint-Germain in de Champions League. Blauw-Zwart gaat na twee gelijke spelen op zoek naar zijn eerste driepunter, maar dat wordt geen sinecure tegen de Franse grootmacht.

"Club staat voor een moeilijke opgave", stelt Marc Degryse bij Het Laatste Nieuws. "Als het zou kunnen winnen, zou dat straffe kost zijn, want ik schat PSG toch wel hoog in. De leider uit de Franse competitie is wat verzwakt door de afwezigheid van Neymar en Gueye, maar het blijft een heel sterk team. Zij blijven favoriet. Daar staat tegenover dat Brugge in Madrid laten zien heeft tot wat het in staat is. Bovendien heeft Club thuis een sterke reputatie opgebouwd."

"Ik vind nog steeds dat Brugge thuis tegen Galatasaray een serieuze kans heeft laten liggen om de drie punten thuis te houden. Sowieso zal Club tegen PSG efficiënter moeten zijn als het iets wil rapen. Ze missen ook Vormer, Philippe Clement wacht de zware taak om zonder Ruud een ploeg op het veld te brengen die even sterk is als met hem. Club Brugge zal top moeten zijn. Als ze PSG kloppen, zou dat toch een verrassing zijn voor heel Europa. Dan zou je van een echte stunt mogen spreken", besloot Degryse.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws