Marin schiet tekort bij Ajax: 'Misschien is hij helemaal verkeerd beoordeeld'

Marin schiet tekort bij Ajax: 'Misschien is hij helemaal verkeerd beoordeeld'

Gepubliceerd: dinsdag 15 oktober 2019 om 15:05di 15-10-2019 om 15:05

Laatste update: dinsdag 15 oktober 2019 om 15:33di 15-10-2019 om 15:33

Razvan Marin is deze zomer voor 12,5 miljoen euro gehaald door Ajax, dat echter nog niet veel plezier heeft gehad van de Roemeense middenvelder. Volgens Ajax-watcher Mike Verweij valt de bijdrage van Marin tot dusver tegen.

De van Standard overgekomen middenvelder begon het seizoen als basisspeler, maar is daarna op het tweede plan geraakt. "Erik ten Hag heeft hem vorig seizoen (in de voorrondes van de Champions League, red.) twee keer zien voetballen en toen wist hij: die wil ik hebben."

"Maar kennelijk wordt er bij Ajax toch iets heel anders gevraagd of is hij helemaal verkeerd beoordeeld. Hij is niet eens meer in beeld om in de basis te staan", stelt Verweij in de voetbalpodcast van de Nederlandse krant De Telegraaf.

Marin heeft nog een vijfjarig contract in Amsterdam en Verweij sluit niet uit dat de Roemeens international alsnog boven komt drijven. "Of hij al af is geschreven? Nee, zeker niet. En ik vind ook dat je dat soort spelers de tijd moeten geven, al zijn de reacties niet al te enthousiast van de mensen die met hem werken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws