Belgische club wilde Defour wegkapen voor de neus van Antwerp

Belgische club wilde Defour wegkapen voor de neus van Antwerp

Gepubliceerd: zaterdag 5 oktober 2019 om 09:14za 05-10-2019 om 09:14

Steven Defour koos deze zomer voor een terugkeer naar België. Hij ging aan de slag bij Antwerp, al toonde nog één andere Belgische club interesse in de middenvelder.

Zo geeft Defour in Het Nieuwsblad aan dat ook KV Mechelen dacht aan hem. "Tom Caluwé heeft nog gebeld, maar ik had al getekend", klinkt het. "En de waardeverhoudingen liggen toch heel ver uiteen. Het is niet omdat ik lang out was, dat ik nu wil uitbollen en over twee jaar wil stoppen. Misschien kan KV later nog, wie weet", sluit hij een terugkeer ooit niet uit.

Defour twijfelde alvast aan een terugkeer naar België. "Euuuh. Ja. Omdat ik soms de indruk heb dat het hier amper over voetbal gaat. Er zijn nu zoveel voetbalprogramma's dat je boven het maaiveld moet uitsteken. Dus verkondigt iedereen steeds straffere meningen. Er wordt zo veel geschoten en op de man gespeeld", geeft Defour aan.

"Ik heb daar moeite mee, omdat er veel ex-spelers tussen die analisten zitten, die zelf óók moeilijke momenten hebben gekend. Pas op: ik heb geen probleem met kritiek. Als men zegt dat Steven Defour zijn passing niet goed was, of dat hij te weinig heeft gerecupereerd: dat mag. Maar nu komen ze af met: Zijn mentaliteit is niet goed, hij gaat te veel uit, verzorgt zich niet, staat drie kilo te zwaar ...", besluit Defour.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws