KAA Gent reageert op het aantrekken van Matthys: Jong, gedreven, leergierig

KAA Gent reageert op het aantrekken van Matthys: "Jong, gedreven, leergierig"

Gepubliceerd: dinsdag 1 oktober 2019 om 18:41di 01-10-2019 om 18:41

Laatste update: dinsdag 1 oktober 2019 om 18:48di 01-10-2019 om 18:48

KAA Gent heeft dinsdag achter de schermen een transfer gerealiseerd. Tim Matthys keert na 15 jaar terug bij de club waar hij zijn loopbaan als prof begon. Matthys hing afgelopen zomer zijn schoenen aan de wilgen bij KV Mechelen om er aan de slag te gaan als scouten. Eenzelfde rol gaat Matthys nu vervullen bij Gent.

"De aanstelling van Tim kadert in de verdere professionalisering van onze scouting en rekrutering. Tim zal aangesteld worden als video- en live scout (A-kern) en zal ook een aantal coördinerende taken op zich nemen (recrutering U18 en U21)", reageert Peter Verbeke, sportief manager van KAA Gent, op de website van de Buffalo's.

Verbeke vindt dat de komst van Matthys perfect aansluit bij recente wijzigingen in de omkadering. "Net zoals Gertjan De Mets (videoanalist A-kern) en Thomas Matton (individuele trainer A-kern) heeft Tim een ideaal profiel: jong, gedreven, leergierig, intelligent en bouwend op een lange en mooie loopbaan als speler. Op deze manier willen we verder bouwen aan de toekomst van KAA Gent."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws