Anderlecht wil contract van toptalent verlengen: “We praten, ik voel me goed hier”

Anderlecht wil contract van toptalent verlengen: “We praten, ik voel me goed hier”

27-09-2019 15:15
4

RSC Anderlecht wil het contract van toptalent Sambi Lokonga verlegen. Ook de 19-jarige middenvelder wil langer bij paars-wit blijven.

Na zijn kruisbandblessure liet Lokonga alweer zien dat hij over kwaliteiten beschikt. De youngster wil echter nog beter doen. “Maar ik kan nog beter”, vertelt Lokonga aan Het Laatste Nieuws. “Defensief moet ik nog stappen zetten. En mijn kopspel is nog voor verbetering vatbaar.”

De middenvelder lijkt voor paars-wit alvast de ideale nummer zes. Lokonga wil alvast langer bij Anderlecht blijven. “We praten, ik voel me goed hier. We moeten gewoon een akkoord vinden.” Voorlopig focust Lokonga zich op zijn prestaties. Nu staat Waasland-Beveren voor de deur.

“Er waren al meer lachende gezichten op training, dat is logisch na de zege op Beerschot. Daar was de kwalificatie het belangrijkste. Of we nu gelanceerd zijn, dat weet ik niet, maar iedereen in het voetbal beseft dat het een kwestie van tijd is voor we er komen. Ik kan me in elk geval geen play-offs zonder Anderlecht voorstellen”, aldus Lokonga.