Cocu boos na fatale dronkemansrit: 'Einde carrière? Vroeg om te zeggen'

Cocu boos na fatale dronkemansrit: 'Einde carrière? Vroeg om te zeggen'

Gepubliceerd: donderdag 26 september 2019 om 18:30do 26-09-2019 om 18:30

Phillip Cocu is op z'n zachtst gezegd niet blij met Richard Keogh. De aanvoerder was deze week na een teamuitje betrokken bij een auto-ongeluk, waardoor hij de rest van het seizoen niet meer in actie kan komen.

Keogh was passagier van ploeggenoten Mason Bennett en Tom Lawrence, toen de auto crashte. Het trio was onder invloed van alcohol. "Ze hebben een grote fout gemaakt en er zullen consequenties volgen. Dit zijn serieuze zaken", reageert Cocu op een persconferentie.

Derby-captain Keogh zit er volledig doorheen, weet de Nederlandse trainer. Bij het ongeluk liep hij een zware knieblessure op. "Einde carrière? Dat is vroeg om te zeggen, maar als we melden dat hij de rest van het seizoen uit de roulatie is, dan is het een heel serieuze blessure."

"Ik heb met hem gesproken. Op dit moment gebeurt er heel veel. Hij is extreem down en realiseert zich wat het voor hem persoonlijk betekent. Hij is verantwoordelijk als aanvoerder van het team. Dat doet natuurlijk wat met een speler", besluit Cocu.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws