'Ik was een idioot en kocht bij Spurs in één dag een Lambo, Hummer en Cadillac'

'Ik was een idioot en kocht bij Spurs in één dag een Lambo, Hummer en Cadillac'

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 21:56wo 11-09-2019 om 21:56

Kevin-Prince Boateng baalt ervan dat hij niet het maximale uit zijn carrière heeft gehaald. Bij Tottenham Hotspur kocht de 32-jarige aanvaller eens drie peperdure auto's op één dag.

Aan de voetbalkwaliteiten van Boateng werd nooit getwijfeld, maar de Duitse Ghanees haalde bij Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth en AC Milan vooral de headlines door zijn strapatsen buiten het veld. Inmiddels heeft hij zichzelf opnieuw uitgevonden, wat vorig jaar leidde tot een verrassende transfer naar FC Barcelona.

"Ik heb voetbal nooit behandeld als een baan", kijkt Boateng, inmiddels speler van Fiorentina, in een interview met La Repubblica terug op zijn carrière. "Ik was een idioot. Ik had talent, maar trainde minimaal. Een uur op het veld was veel. Ik was de laatste die aankwam en de eerste die vertrok. Liever ging ik op stap met mijn vrienden."

Boateng vervolgt: "Ik had geld, leefde als een koning en ging nooit naar de gym. Bij Tottenham heb ik ooit drie auto's op één dag gekocht: een Lamborghini, Hummer en Cadillac. Ik zocht geluk in materiële zaken; een auto maakte je een week gelukkig. Ik kocht er drie, zodat ik drie weken gelukkig zou zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws