Davies na nieuwe klap voor Anderlecht: Natuurlijk baart me dat zorgen

Davies na nieuwe klap voor Anderlecht: "Natuurlijk baart me dat zorgen"

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 15:46za 24-08-2019 om 15:46

Anderlecht probeert ondanks een dramatische 2 op 15 op het positieve te blijven focussen. Al beseft iedereen dat het moeilijk wordt om punten te pakken, wanneer het scorend vermogen zo laag blijft.

Anderlecht kwam in haar eerste vijf matchen slechts drie keer tot scoren. Dat zorgt toch voor ongerustheid. "Natuurlijk baart dat me zorgen. Dit is het eerste elftal en in de voetbalindustrie horen daar resultaten bij", reageert T1 Simon Davies tegenover Het Laatste Nieuws.

Het is voor Davies en Vincent Kompany te hopen dat ze in de punt van de aanval snel over Kemar Roofe kunnen beschikken. "We spelen goed voetbal, controleren wedstrijden, maar het eindproduct moeten we nog vinden. Iemand die goals begint te maken, zou ons een heel stuk vooruit helpen", weet Davies.

De Welshman sluit echter zoals na ieder puntenverlies af met een positieve noot. "Ik ben heel heel blij met hoe we speelden. De jongeren die in de ploeg komen en met zoveel vertrouwen het veld op stappen, dat toont aan dat de toekomst er goed uitziet."

Poll

Is het gebrek aan een spits het grootste probleem?

(134 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws