Pochettino baalt van situatie rond Eriksen: Niet wat de club of speler verwacht

Pochettino baalt van situatie rond Eriksen: "Niet wat de club of speler verwacht"

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 13:10za 24-08-2019 om 13:10

Mauricio Pochettino baalt van de huidige opzet van de transfermarkt. Christian Eriksen kan door buitenlandse clubs nog worden weggekaapt, maar Tottenham Hotspur is dan niet meer in staat een vervanger aan te trekken. Pochettino denkt dat ook Eriksen niets aan de situatie heeft.

De Engelse transfermarkt is al bijna drie weken dicht, maar clubs uit andere landen kunnen wel nog shoppen in de Premier League. "Het is niet de beste situatie voor hem, of voor wie dan ook", zo wordt Pochettino geciteerd door de Engelse krant The Guardian.

"Het is niet wat ik denk dat de club of speler verwacht. Je kunt je vinger niet echt op het probleem leggen. Je probeert het probleem zo klein mogelijk te maken. Dit is een belangrijke speler die zijn team moet helpen met zijn prestaties."

"Ik sta er altijd voor open om de club of Daniel Levy (technisch directeur, red.) te helpen. Ik weet heel goed dat dit soort beslissingen niet altijd makkelijk zijn, maar ik probeer altijd het beste te doen voor de club", zegt Pochettino. "En ook voor de speler. Het belangrijkste is dat je een beslissing neemt die voor beide partijen goed is."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws