VP 11 Van De Week, Speeldag 4: Vier spitsen maken het mooie weer

VP 11 Van De Week, Speeldag 4: Vier spitsen maken het mooie weer

20-08-2019 10:00 Laatste update: 10:06
2

Speeldag 4 in de Jupiler Pro League is inmiddels achter de rug. Op een productieve speeldag kiezen we voor de gelegenheid voor vier aanvallers.

Zekere defensie
Op het vlak van keepers zagen we op deze speeldag niet echt een uitblinker. Gaetan Coucke hield een clean sheet voor KRC Genk, maar kreeg daar wel veel hulp voor van Waasland-Beveren. Op de Freethiel waren ze aanvallend onmondig.

Centraal in de verdediging gaan we voor kracht met Jhon Lucumi en Abdoulaye Seck. Op de backs zorgen we voor veel uitvoetballend vermogen. Jules Van Cleemput is een revelatie bij KV Mechelen, Kristof D'Haene is uitstekend bezig bij KV Kortrijk.

Middenveld met twee, aanval met vier
Bij KAA Gent doet Elisha Owusu nu al Birger Verstraete en Anderson Esiti vergeten. Owusu zit overal tussen en gaat KAA Gent nog veel plezier opleveren. Lior Refaelov was trefzeker voor Antwerp en is een zekerheid voor Antwerp. De ervaren rot doet altijd wel iets goeds met de bal.

Voorin zagen we dat Nacer Chadli ondanks het verlies van Anderlecht een echte meerwaarde is. Chadli is nog niet fit, maar lokte al meteen een penalty uit én had een voet in de eerste goal. Ilombe Mboyo kiest zijn momenten bij KV Kortrijk, maar toonde dat hij nog altijd een klassespits is.

Standard kon dan weer rekenen op de klasseflitsen van Maxime Lestienne, die twee keer koel afwerkte en zo Moeskroen snel uittelde. Ook Aly Samatta, auteur van een zuivere hattrick bij KRC Genk, mag niet ontbreken in dit team.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dit is het @voetbalprimeur.be elftal van het voorbije weekend!

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op