Bayat haalt uit na beslissing Pro League om wedstrijd Club Brugge uit te stellen

Bayat haalt uit na beslissing Pro League om wedstrijd Club Brugge uit te stellen

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 23:44ma 19-08-2019 om 23:44

KAA Gent, Antwerp, Club Brugge en Charleroi kregen maandag te horen dat hun partij van komend wordt uitgesteld. Bij Charleroi is men absoluut niet tevreden met die uitspraak.

Mehdi Bayat reageerde tegenover Sporza bijzonder kwaad na de uitspraak en beslissing van de Pro League. "Er is een echt communicatieprobleem. Iedereen bij Charleroi is ermee akkoord dat we de clubs die Europees spelen moeten beschermen, maar we begrijpen niet hoe deze beslissing tot stand is gekomen", vertelt hij.

"Toen ze ons de vraag hebben gesteld, waren we niet helemaal akkoord. Het is moeilijk om een datum te vinden om de wedstrijd in te plannen. De Pro League communiceert daarna dat dat wel het geval is, maar dat klopt niet", geeft hij aan.

Geen akkoord
De Pro League besloot toch om de wedstrijd uit te stellen. "Het is een unilaterale beslissing van de Pro League, die bovendien niet heel elegant is", gaat Bayat voort. "Meer kan ik op dit moment ook niet zeggen. Ik vind dat er een akkoord moet zijn tussen de twee betrokken clubs. Er wordt ons om een gunst gevraagd, zo zie ik het toch. Wij zijn als club ook totaal niet betrokken."

"Antwerp en AA Gent hebben het geluk dat ze toevallig tegen elkaar spelen komend weekend. Het is dan ook hun recht om te vragen hun onderlinge wedstrijd te verplaatsen. Wij worden nu gestraft. Ik vind dat er op zijn minst naar ons moet geluisterd worden om de juiste datum te vinden." 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Heeft Bayat gelijk om kwaad te zijn?

(245 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws