Geen goals bij Anderlecht: 'Wel contractverlengingen van talenten bij paars-wit'

Geen goals bij Anderlecht: 'Wel contractverlengingen van talenten bij paars-wit'

10-08-2019 07:00
1

RSC Anderlecht heeft haar start in de Jupiler Pro League volledig gemist. Toch valt er ook goed nieuws te rapen in Brussel. Binnenkort gaan immers ook de twee middenvelders Anouar Ait El Hadj (17) en Sambi Lokonga (19) hun contract bij Anderlecht verlengen.

De voorbije weken deed Anderlecht er alles aan om de toekomst te verzekeren. Flankspeler Francis Amuzu (20) tekende al bij en ook middenvelder Sieben Dewaele (20) staat voor een contractverlenging. Volgens Het Laatste Nieuws gaan nu ook El Hadj en Lokonga bijtekenen bij Anderlecht. Manager Michael Verschueren onderhandelt al een tijdje met de twee jeugdspelers. Binnenkort verwachten alle partijen een akkoord.

Momenteel ligt Lokonga in de lappenmand. Afgelopen december scheurde hij zijn kruisbanden. Toch gelooft Anderlecht volop in het talent en wil hem in deze moeilijke tijd een blijk van vertrouwen en waardering geven. El Hadj speelde zich dan weer in de kijker van buitenlandse clubs en paars-wit hoopt hem met een contractverlenging uit andere handen te houden.