'Club Brugge richt vizier op oud-target van RSC Anderlecht en speler Real Madrid'

'Club Brugge richt vizier op oud-target van RSC Anderlecht en speler Real Madrid'

08-08-2019 22:48

In de zoektocht naar een nieuwe nummer zes zijn al heel wat namen gepasseerd bij Club Brugge. Eerder raakte bekend dat Blauw-Zwart interesse toont in Thiago Maia. Hij is niet de enige Braziliaan die op het lijstje staat.

Zo valt bij Portal Leia Mais te lezen dat Club Brugge ook interesse toont in Lucas Silva. De Braziliaanse middenvelder staat momenteel onder contract bij Real Mmadrid, waar hij niet moet hopen op speeltijd. Silva heeft nog een contract tot medio 2020, waardoor Real Madrid hem van de hand hoopt te doen.

Het heeft geen al te hoge som voor ogen. Zo vraagt Real Madrid naar verluidt amper twee miljoen euro voor Silva. Club Brugge is echtr niet de enige ploeg die interesse toont. Ook Benfica, Fenerbahçe en Genoa worden gelinkt aan de middenvelder.

Silva werd in 2015 door Real Madrid overgenomen van Cruzeiro. Het betaalde zo'n dertien miljoen euro voor de Braziliaan. Een doorbraak zat er echter nooit in. Hij werd uitgeleend aan onder andere Olympique Marseille en speelde voorbije anderhalf jaar ook voor zijn ex-club Cruzeiro. Silva stond enkele seizoenen geleden ook in de belangstelling van RSC Anderlecht. Tot een akkoord kwam het toen niet.